za 16 jun. | Regenboogstadion

Huisartsensymposium Labo Maenhout (1)

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het jaarlijkse huisartsensymposium van Labo Maenhout. Dit gaat door op donderdagavond 26 april 2018 in de Zuiderlounge (Regenboogstadion) te Waregem.
Registratie is afgesloten
Huisartsensymposium Labo Maenhout (1)

Tijd en locatie

16 jun. 2018 19:00
Regenboogstadion, Zuiderlaan 17, 8790 Waregem, België

Over het evenement

Prof. Celine Vens zal een inleiding geven over data mining en de mogelijkheden daarvan binnen de (huisarts)geneeskunde. Prof. Vens is zelf een samenwerking aan het opzetten met intensive care artsen waarbij ook patiënten opgevolgd zullen worden bij de huisarts. Vertrekkend vanuit de focus op nieuwe technologie in de geneeskunde vertelt ION (Immuno-Oncologisch Netwerk, Gent) hoe immunotherapie de hedendaagse oncologische behandeling heeft veranderd. Een bijzonder boeiende vooruitgang met weerslag op de arts, patiënt en ons zorgsysteem.

Sinds 1979 zet ons Labo de toon op het vlak van klinisch biologische analyse. Naast deze kerntaak binnen het zorglandschap willen wij ook ons netwerk van artsen een moment van reflectie en navorming bieden. Op deze manier willen wij u dan ook graag bedanken voor het vertrouwen in ons labo.

Deel dit evenement