V.Z.W. Carotis

Wij geloven erin uw biomedisch evenement naar een hoger niveau te kunnen tillen.


Organisaties en bedrijven ondersteunen in het op touw zetten van hun evenement, dat is onze forte. Een frisse wind laten waaien in het academisch en non-profit landschap, is onze missie.

Carotis is een beweging, een front van jonge enthousiaste studenten die een platform biedt voor innovatie en creativiteit. Concreet staan 2 jonge ondernemers aan het roer van dit bedrijf. Hierbij in steun staan 15 gemotiveerde collega's die zich inzetten om dit alles in goede banen te leiden.

Met een end-to-end module creëren we een open omgeving waarin we op maat van onze klant naar een gepersonaliseerd event werken. Van conceptontwikkeling over grafische media en PR, tot de uiteindelijke invulling en omkadering met een locatie, personeel, sprekers en catering: wij nemen alles voor onze rekening!

OVER CAROTIS

 
Bestuur
Chiel Gharakhani Nia LinkedIn
Chiel Gharakhani Nia, COO

Phone +32 497 17 98 39 |

Gedreven organisator met ervaring. Als voormalig hoofdcoördinator van VZW Katjeduk te Wevelgem kent hij alle kneepjes van het vak. Masterstudent geneeskunde aan de UGent en eindverantwoordelijke van Paasshow: 'Breaking Med' vond zijn roeping in dit project. Een multitalent met oog voor details en speelt steeds kort op de bal.

Niels Verlinde LinkedIn
Niels Verlinde, Creative Officer

Phone: +32 472 07 38 36 |

Met een hart voor innovatie en waar talent voor netwerking is Niels de gedroomde bestuurder van deze organisatie. Masterstudent Geneeskunde aan de UGent en al vaak betrokken in allerlei organisaties besloot hij samen met Chiel Carotis op te richten. Wetenschap, cultuur en digitale media zijn Niels' interesses, die dan ook perfect worden gebundeld in Carotis.

huisartsensymposium_2017__005.jpg
Gil Bourgois, Team Management

Dynamiek. Dat is in één woord Gil Bourgois. 

Niemand krijgt een groep zo gemotiveerd als Gil. Hij heeft de teugels in handen zoals het een Team Manager betaamt en houdt ons steeds op koers naar de toekomst.